G4S Safety Solutions zorgt voor veiligheid in elke situatie

Bij issues over veiligheid is G4S Safety Solutions dé organisatie die je om hulp kunt vragen. G4S heeft ervaring met veiligheidsproblemen op elk niveau. Zit je met schaarste van personeel voor je brandweerkorps, dan kan G4S tijdelijk of structureel een goede oplossing bieden. Maar als je je organisatie wilt laten doorlichten op veiligheid zit  je bij G4S Safety Solutions ook goed en als je zelf een veiligheidsteam in je bedrijf wilt opzetten kan G4S je daarbij helpen. G4S helpt niet alleen als er al veiligheidsproblemen zijn ontstaan, maar geeft ook waardevolle input bij het nemen van preventieve maatregelen.

Concrete inzet van specialisten van G4S Safety Solutions

Bij G4S Safety Solutions werken specialisten die meteen inzetbaar zijn. Als je in jouw organisatie op zoek bent naar een organisatie die toezicht kan houden kun je daarvoor een beroep doen op de veiligheidsexperts van G4S. Maar ook als de brandweer in je organisatie versterking nodig heeft kan G4S helpen. Op alle niveaus is er personeel beschikbaar. Ook als er in jouw organisatie een risicoanalyse moet worden gemaakt met een bijbehorend veiligheidsplan kun je een beroep doen op G4S. Er is een grote poule van veiligheidsdeskundigen, die vaak op zeer korte termijn inzetbaar zijn voor projecten.

Advies bij veiligheidsvraagstukken op elk gebied

Elke organisatie is wettelijk verplicht om voldoende maatregelen te nemen om de veiligheid te garanderen. G4S Safety Solutions adviseert bij het opstellen van V&G plannen, risico inventarisaties en evaluaties (RI&E) en BHV-plannen. Om onveilige situaties te voorkomen tijdens het werk kan een Taak Risico Analyse (TRA) worden gedaan of een Ongevallenonderzoek. Dergelijke analyses worden vrijwel altijd op locatie gedaan. G4S kan ook advies geven bij de veiligheidscultuur in je organisatie. Goede methoden daarvoor zijn fittesten, kick-off meetings en het meten van de veiligheidscultuur.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*