Hoe wordt je commercieel administratief medewerker?

Commercieel administratief medewerker is een functie waar geen dag hetzelfde is. De ene dag ben je bezig met de voorraden, de andere dag verleen je service aan klanten of stel je verkooprapportages op. Vaak doe je zelfs meerdere van dit soort taken door elkaar. Een commercieel administratief medewerker is daarom onmisbaar in elke onderneming en daarom vind je als commercieel administratief medewerker altijd wel een baan die past bij jouw profiel en interesses. Wil je zelf deze commerciële functie beoefenen, dan kun je je door de opleiding van Fabius binnen korte tijd om laten scholen tot commercieel administratief medewerker.

Meteen twee specialismen

Wanneer je bij Fabius de opleiding tot commercieel administratief medewerker volgt, ben je 40 weken aan de slag om jezelf tot erkend professional te rekenen. De opleiding bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel is de basisopleiding tot administratief medewerker. Wanneer je dit onderdeel behaald hebt, stroom je direct door naar de Vervolgopleiding Commercieel Administratief Medewerker, waar je dieper in de lesstof en praktijkkennis ingaat. Beide onderdelen hebben een eigen examen, waardoor je aan het einde van de opleiding meteen twee specialistische diploma’s op zak hebt. Hierdoor ben je zelfs nog beter inzetbaar voor verschillende functies dan wanneer je slechts een van de twee opleidingen hebt geleerd.

Wat ga je doen?

In de complete opleiding Commercieel Administratief Medewerker ben je bezig met hoe je op de werkvloer aan de slag kunt gaan. Er wordt hierbij gelet op dat je voldoende commerciële vaardigheden en commerciële administratiekennis in huis hebt. Zaken als logistiek, commercieel handelen, offertes maken en administratieve afdelingen zijn na het behalen van je diploma bekend terrein en kun je zelfstandig mee uit de voeten. De opleidingen van Fabius zijn speciaal zo ingericht dat ze focussen op jouw leermethode en dat je ook echt weet wat je aan het doen bent. Met deze opleiding kun je zonder enige moeite elke functie als commercieel administratief medewerker vervullen.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*