Super tevreden over de lichtreclame van CD-Reclame

CD-Reclame

Mijn moeder is sinds een aantal weken de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Het leek mij een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar lichtreclame om een bedrijf te vinden dat mooi lichtreclame maakt zodat het restaurant in de avond ook goed naar voren komt. 

Zeer veel bedrijven dat reclame maken

Toen ik op het internet op zoek ging naar lichtreclame kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat reclame maken. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Cd-Reclame mij het meeste aan. De website is namelijk zeer overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website is onder ander erg veel informatie te vinden over de verschillende soorten reclame dat het bedrijf maakt. De informatie sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen zodat het bedrijf een offerte voor het restaurant voor mijn moeder zou kunnen maken. 

autobelettering

Een zeer mooi resultaat voor een voordelige prijs 

Het bedrijf stond mij erg vriendelijk en zeer uitgebreid te woord. Ik kreeg ik ook al erg snel een offerte opgestuurd die mij erg aansprak. Daarom besloot ik ook om over te gaan tot na aankoop. De lichtreclame was al erg snel gemonteerd en mijn moeder is er super tevreden mee. Het restaurant is nu in de avond erg gemakkelijk te zien en komt zeer mooi naar voren.