Zeer tevreden over Rondom Werk

logo_rondomwerk

Mijn vader is sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. In de loop van deze jaren is zijn bedrijf erg veranderd en uitgebreid. Een van de werknemers kon niet meer echt goed meekomen met het werk dat er verricht moest worden. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar loopbaanbegeleiding. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan sprak ons de website van Rondom Werk ons het meeste aan. 

Vitaalteam

Een zeer goede en vooral zeer overzichtelijke website 

Toen we terecht kwamen op de website van Rondom Werk kwamen we terecht op een zeer goede en overzichtelijke website die ons meteen erg aansprak. Daarom besloten we ook om niet meer verder te zoeken en de informatie op de website goed door te lezen. De website bevat zeer veel informatie over de diensten die het bedrijf aanbiedt. Na het lezen van de informatie besloot mijn vader om contact met het bedrijf op te nemen omdat de informatie hem erg aansprak.

Zeer tevreden over het werk dat het bedrijf heeft geleverd 

Tijdens het gesprek kreeg mijn vader erg veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ze hebben het vervolgens gehad over de werknemer die niet meer goed mee kon komen en hebben vervolgens over een oplossing gepraat. Na het gesprek heeft zijn werknemer een aantal gesprekken gehad en nu kan hij weer erg goed meekomen met het werk dat er verricht moet worden. Daarom is mijn vader ook zeer tevreden. 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*